Warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/events.xml) is not within the allowed path(s): (/www/doc/www.ikweetenschap.nl:/disk2/doc/www.ikweetenschap.nl:/usr/share/php:/www/tmp:/tmp) in /www/doc/www.ikweetenschap.nl/www/wp-content/plugins/deepcore/inc/core/importer/config/setup.php on line 487
Over ons – ikweetenschap

Over ons

Waarom ikweetenschap?

Een van de kerndoelen van de wetenschap is transparantie. Tegenwoordig zijn er talloze platformen waar wetenschap wordt gecommuniceerd aan professionals. Helaas wordt op deze platformen veel vaktaal gebruikt waardoor de informatie vaak moeilijk te begrijpen is. Gelukkig zijn er een aantal alternatieven die deze kloof proberen op te lossen, deze zijn echter vaak in het Engels en te specifiek of juist heel erg breed. 

Met ikweetenschap.nl willen wij overzicht creëren in de wirwar van de medische wetenschappelijke berichtgeving en één platform aanbieden waar je alles kunt vinden! Alle informatie die je hier kunt vinden is geschreven door professionals in het vakgebied en niet door een redactie.

Wie zijn ikweetenschap?

Wij zijn Dennis en Yvette, twee studenten met een passie voor de wetenschap. Een van de belangrijkste aspecten van wetenschapper zijn is het noteren en communiceren van je bevindingen. Wij willen maatschappelijk relevante bevindingen ook communiceren naar mensen die geen toegang hebben tot professionele wetenschappelijke bladen. En dan in gewoon normaal Nederlands!

 

Email

info@ikweetenschap.nl